Secretaresse/ administratief medewerker met juridische affiniteit

Bij MediRisk dragen wij met kennis, objectiviteit en inlevingsvermogen bij aan een zorgvuldige claimbehandeling die recht doet aan patiënt, zorgorganisatie en medisch professional.

MediRisk is geen traditionele verzekeraar, maar een onderlinge waarborgmaatschappij van ziekenhuizen voor de verzekering van medische aansprakelijkheid, zonder winstoogmerk. De kracht van MediRisk is de combinatie van een complete verzekering, gekoppeld aan zorgvuldige claimbehandeling en medisch risicomanagement, gericht op het verminderen van schade.

Ongeveer de helft van de algemene ziekenhuizen heeft zich bij MediRisk aangesloten om samen de kosten van medische aansprakelijkheid te dragen en de verzekerbaarheid veilig te stellen. Door het unieke karakter van de Onderlinge waarin ziekenhuizen zich verenigd hebben om zowel samen de kosten te dragen als inzicht in risico’s met elkaar te delen, kunnen we dat ook realiseren.  

Wat ga je doen?

Ons team is jong en ambitieus. Samen met zes collega’s ondersteun je juristen en medisch adviseurs. Als administratief medewerker maak je onderdeel uit van een team van vier of vijf juristen. In teamverband verzorg je de secretariële ondersteuning van de juristen en adviseurs. Daarvoor verricht je diverse administratieve werkzaamheden:

  • je leidt in- en externe telefonische contacten in goede banen;
  • je maakt dossiers aan en beheert deze;
  • je schrijft juridisch getinte brieven;
  • je handelt inkomende en uitgaande post af;
  • je bent aanspreekpunt voor juristen en medisch adviseurs.  

Wat vragen wij van jou? 

Ben jij een servicegerichte en flexibele collega die fulltime beschikbaar is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt een secretariële of administratieve opleiding op mbo-niveau 4 afgerond en minimaal twee jaar ervaring als secretaresse/administratief medewerker binnen het juridische werkveld. Daarnaast werk je zelfstandig en beheers je de Nederlandse taal goed. Je werkt netjes en secuur en je bent communicatief vaardig. Ook kun je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.  

Wat bieden wij jou? 

MediRisk is een prettige organisatie om bij te werken omdat je ruimte krijgt voor eigen invulling en ontwikkeling. Tegelijk ligt ons werktempo hoog en houden elkaar scherp op kwaliteit. Dat zorgt voor een prettige dynamiek met grote onderlinge betrokkenheid. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke secundaire regelingen, zoals een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem dat je naar eigen keuze kunt inrichten.  

Ja, ik wil graag solliciteren op deze vacature

Meer informatie over de functie? 
Neem dan contact op met  Cindy Duisters of Jacky van der Ent, via  030 247 47 87 of 030 247 42 41.  

 

Direct solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?
Online solliciteren