Medewerker financiële administratie

MediRisk is een onderlinge verzekeraar die zich met en voor de aangesloten zorginstellingen inzet voor de verzekerbaarheid van medische aansprakelijkheid. De organisatie is klein (ca. 50 medewerkers), kent een open werksfeer en biedt haar medewerkerkers de ruimte om zichzelf permanent te ontwikkelen. Onze medewerkers zijn bevlogen professionals die zich zeer betrokken voelen bij de aangesloten zorginstellingen en hun patiënten.

Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar een medewerker financiële administratie.

De functie

Als medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor alle financiële basis processen. Je maakt deel uit van het Finance & Control team. Dit team is belast met en verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de bedrijfsadministratie.

Wat ga je doen?

  • Beheer van debiteuren- en crediteurenverkeer, waaronder: ontvangen, coderen, verspreiden en boeken van inkoopfacturen;
  • Verwerken van bankafschriften;
  • Zorgdragen voor juiste verwerking van materiële en financiële vaste activa;
  • Boeken van diverse financiële gegevens;
  • Controleren en opschonen van tussenrekeningen;
  • Controleren van boekingen op volledigheid ten behoeve van de maandafsluiting;
  • Assisteren en voorbereiden van specificaties ten behoeve van de maandafsluiting, jaarafsluiting en het jaarwerk ten behoeve van de jaarrekeningencontrole, waaronder vullen van balansdossiers;
  • Bewaken en bespreken van voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden met de manager Finance & Control.

Wat vragen wij van jou?

Als medewerker financiële administratie ondersteun je de manager Finance & Control en de directie in de financiële sturing van MediRisk. We zoeken iemand met minimaal twee jaar ervaring in een financiële functie, die graag werkt in een team en ook goed zelfstandig kan werken. Je bent accuraat, analytisch en procesbewust. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau . Naast kennis van AFAS is ervaring bij een financiële dienstverlener en/of verzekeraar een pre.

Wat bieden we jou?

MediRisk biedt je een afwisselende en uitdagende functie voor 32 uur per week in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Over ons

MediRisk, gevestigd in Utrecht, is geen traditionele verzekeraar maar een onderlinge waarborgmaatschappij van ziekenhuizen voor de verzekering van medische aansprakelijkheid, zonder winstoogmerk. Ongeveer de helft van de algemene ziekenhuizen heeft zich bij MediRisk aangesloten om samen de kosten van medische aansprakelijkheid te dragen en de verzekerbaarheid veilig te stellen.

De kracht van MediRisk is de combinatie van een complete verzekering, gekoppeld aan zorgvuldige claimbehandeling en medisch risicomanagement, gericht op het verminderen van schade. Door het unieke karakter van de Onderlinge waarin ziekenhuizen zich verenigd hebben om zowel samen de kosten te dragen als inzicht in risico’s met elkaar te delen, is dat ook realiseerbaar. Ons team bestaat enerzijds uit schadebehandelaars en gespecialiseerde juristen die worden bijgestaan door medisch adviseurs in alle specialismen. Anderzijds werken er bij MediRisk preventieadviseurs en analisten met verschillende achtergronden en specialisaties. Denk vooral aan expertise op het gebied van patiëntveiligheid, risico- en klachtenmanagement en zorgdata.

Meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Ilham el Hachimi, Manager Finance & Control via 030 247 4563.

Solliciteren?

Reageer dan online op deze vacature bij MediRisk

Direct solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?

Solliciteer online