Assistent business controller

MediRisk is een onderlinge verzekeraar die zich met en voor de aangesloten zorginstellingen inzet voor de verzekerbaarheid van medische aansprakelijkheid. De organisatie is klein (ca. 50 medewerkers), kent een open werksfeer en biedt haar medewerkerkers de ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Onze medewerkers zijn bevlogen professionals die zich zeer betrokken voelen bij de aangesloten zorginstellingen en hun patiënten. Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar een assistent business controller.

De functie

Als assistent business controller ben je verantwoordelijk voor een efficiënte, correcte en tijdige financiële administratie. Je genereert en analyseert periodieke managementinformatie. Daarbij signaleer je business-vraagstukken en werk je die uit. Je werkt samen met de senior business controller en rapporteert aan de directie. Je wordt verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van resultaten en ontwikkelingen binnen MediRisk. Afwijkingen signaleer je tijdig, je stelt ze ter discussie en zorgt voor de opvolging van maatregelen. Je weet besluitvormingsprocessen adequaat en proactief te ondersteunen met relevante informatie en levert zo een wezenlijke bijdrage aan de realisatie van doelstellingen, zowel binnen MediRisk als richting de leden.

Een greep uit je werkzaamheden:

  • Maandelijkse financiële rapportage;
  • Controle op juistheid en volledigheid van data;
  • Analyseren en monitoren van technische voorzieningen;
  • Controle op uitvoering van bevindingen en bewaken overeengekomen resultaten;
  • Budgettering en forecasting;
  • Ondersteunende analyses ten behoeve van herverzekeringen;
  • Maken en ondersteunen business cases;
  • Ondersteunen van de senior business controller bij het onderhouden van goede relaties met de Raad van Commissarissen, de Audit & Risk Committee, de externe

Wat vragen wij van jou?

Als assistent business controller ondersteun je de senior business controller in de financiële sturing van MediRisk. Hierbij rekenen we erop dat jij ons op een positief-kritische wijze uitdaagt en helpt anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast ben je ook resultaatgericht, gedreven in je werk en heb je een probleemoplossend vermogen. We zoeken iemand met ervaring als business controller die graag werkt in een team, maar ook goed zelfstandig kan werken. Je bent een stevige en communicatief sterke persoonlijkheid. Naast voldoende kennis van en ervaring met controlling heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een economische of bedrijfskundige achtergrond. Je brengt op een natuurlijke manier samenwerkingsverbanden tot stand en verbindt de verschillende disciplines met elkaar, met als doel een optimaal resultaat te realiseren. Je bent in staat op organisatieniveau te acteren met een goede balans tussen stevigheid en sensitiviteit. Daarnaast kun je helder en overtuigend je boodschap overbrengen. Je beschikt over kennis op het gebied van risicomanagement en kennis van en ervaring met de financiële dienstverlening, (her)verzekeringen en fiscaliteit is een pre. 

Wat bieden we jou?

MediRisk biedt je een afwisselende en uitdagende functie voor 32 uur per week in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, een goede pensioenregeling, flexibele werktijden, de mogelijkheid om extra verlof te kopen en korting op financiële producten.

Meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Ilham el Hachimi, Senior business controller via 030 247 4563.

Solliciteren?

Reageer dan online op deze vacature bij MediRisk.

Direct solliciteren

Share op Whatsapp Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email