Administratief medewerker Medische Aansprakelijkheid

MediRisk is een onderlinge verzekeraar die zich met en voor de aangesloten zorginstellingen inzet voor de verzekerbaarheid van medische aansprakelijkheid. De organisatie is klein (ca. 60 medewerkers), kent een open en informele werksfeer en geeft haar medewerkerkers de ruimte om zichzelf permanent te ontwikkelen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een fulltime administratief medewerker.

Wat ga je doen?

Je gaat werken op de afdeling Schadebehandeling waar ca. 25 specialisten (juristen en medisch adviseurs) zich bezighouden met de behandeling van medische aansprakelijkheidsclaims. De afdeling is verdeeld in hechte teams, ondersteund door administratief medewerkers. Je schakelt makkelijk tussen mensen en werkzaamheden, je beschikt over een gezonde dosis energie en doorzettingsvermogen en je zorgt ervoor dat processen soepel verlopen.

Voor een wat concreter beeld van je functie, volgt hier een schets van je werkdag:

  • je voert telefoongesprekken met verzekerde zorginstellingen, patiënten en belangenbehartigers;
  • je maakt dossiers aan en voert diverse administratieve werkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat de dossierinformatie van patiënten compleet is;
  • je voert (juridisch getinte) correspondentie met diverse partijen;
  • je behandelt inkomende en uitgaande poststukken;
  • je verricht dossierhandelingen in het systeem en houdt agenda’s bij;je organiseert overleg en bijeenkomsten;
  • je bent de spil van je team en hét aanspreekpunt voor juristen en medisch adviseurs.

Wat vragen wij van jou?

Medische aansprakelijkheid is een dynamisch vakgebied waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en door het werken met termijnen is de werkdruk hoog. Naast een hoge mate van verantwoordelijkheid voor de bij ons aangesloten zorginstellingen en hun patiënten, is het belangrijk dat je alert, accuraat en zorgvuldig bent. 

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en ruime ervaring met uiteenlopende administratieve en secretariële werkzaamheden, bij voorkeur in een juridische omgeving.

Wat bieden wij jou?

MediRisk biedt je een afwisselende fulltime functie te midden van een leuke club hardwerkende collega’s die aan het einde van week ook graag even met elkaar ontspannen. De functie biedt je veel vrijheid, maar door de gevraagde kwaliteit ook veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt, naast een prima salaris, ruimte tot ontwikkeling, een dertiende maand, een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Gert Klay, manager Schadebehandeling, via 030 202 72 11

Direct solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?

> Online solliciteren